Відправка замовлень за 3-4 дні після оформлення.Безкоштовна доставка від 900 грн.


“Ціна незалежності” (18+): 5 причин прочитати комікс!

блог Фаеркло

Знаєте, чому сьогодні особливий день? Ми публікуємо ще один ексклюзивний безкоштовний комікс! Після фентезійного “Генезису”, що розкриває початки химерного світу Нохалія, ми пропонуємо вам на кілька хвилин поринути у страхітливу версію Сполучених Штатів ХІХ століття. Це комікс “Ціна незалежності”, і ви можете відкрити його за посиланням. А зараз ми дамо вам 5 причин, чому варто зробити це прямо отеперечки.

1) Це частина цілого оригінального всесвіту…

“Ціна незалежності”, присвячена Дню незалежності США, входить до складу нашої авторської серії Call me Kate. У межах проекту вже вийшов перший (пілотний) випуск “Ромео і Джульєтта: Повернення кохання”, який не тільки слугує вхідною точкою у колоритний світ, а й зачудовує несподіваним трактуванням шекспірівської класики. А “Ціна незалежності” фактично є спін-офом, у якому головна героїня Кейт знову опиняється у вирі небезпечних надприродних подій, але вже в іншому сетингу – не британському, а американському.

2) …Але читається як самостійний твір

Для того, щоб отримати (хоча й невеличку, але насичену!) порцію задоволення, зовсім не обов’язково бути в курсі подій пілотного випуску. “Ціна незалежності” – і фрагмент цілого, і цілком окрема історія. Так, заслона загадковості неабияка – будьте готові до недомовленості. Але головне, що контекст окреслюється чітко, сюжет зрозумілий, і комікс не потребує додаткового бекґраунду. А от щоб дізнатися більше, ви можете відразу ж після прочитання цього спін-офу перейти до наявного випуску основної серії.

3) Тут є Оскар Уайльд…

Звісно, центральний образ – таємнича молода жінка на ім’я Кейт. Вона вміє боротися з надзвичайними створіннями, що загрожують миру та спокою, і намагається розкрити таємниці власного минулого. Та у “Ціні незалежності” ви познайомитесь і з іншою важливою дійовою особою серії – самим Оскаром Уайльдом. Видатний майстер пера має тут не просто камео (як леді Баторі та доктор Джекіл у “Поверненні кохання”), а повноцінну, хоча й не прояснену до кінця роль. Як відомо, він був вельми цікавою постаттю. І як ви побачите, не лише в нашій реальності, але й в альтернативній!

4) …І він дає духопелів нечисті

Уайльд подорожує разом із Кейт, допомагаючи їй у її персональному квесті. Та коли потойбічні сили трапляються на їхньому шляху (а це точно станеться, і дуже швидко!), англійський денді задніх не пасе. Але ми, мабуть, не будемо вдаватися в розлогі описи. Краще вам самостійно побачити, як Уайльд розправляється з монстрами!

5) Ігри з історією

Ми не просто так акцентували на аспекті альтернативності. Бо передісторія – Війна за незалежність США. А от її довгочасні наслідки, змальовані на сторінках коміксу, належать до категорії “а що, якби…”. Тут ви побачите темну версію подальшої американської історії із непоясненним прадавнім злом, що пробудилося.